Scenic view of terraced rice fields in Vietnam.

Posvećenost rastućem napretku

Donosimo naše globalno prisustvo, ogromno znanje i raznovrsne resurse kako bi farme mogle da bujaju, pomerajući naš svet napred. 

Posvećeni poljoprivredi

Corteva Agriscience, poljoprivredno odeljenje kompanije DowDuPont, je jedina velika naučno poljoprivredna kompanija, koja je u potpunosti posvećena poljoprivredi. Kombinovanjem sposobnosti kompanija DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection i Dow AgroSciences-a, uposlili smo najsjajnije umove i poljoprivrednu ekspertizu stečenu tokom preko dva veka naučnih postignuća

 
Two farmers holding lettuce

Naš cilj

Da obogatimo živote onih koji proizvode i onih koji konzumiraju, obezbeđujući napredak budućim generacijama.

 

Naše vrednosti

Vode nas naša uverenja i naš cilj, a to je da obogatimo živote onih koji proizvode i onih koji konzumiraju, obezbeđujući napredak za generacije koje dolaze.

 

Obogatiti živote

Posvećeni smo poboljšanju života i zemlje. Kao lideri, mi sledimo svrhu koja prevazilazi naše neposredne interese da bismo bili korisni društvu.  

Stajati uzdignute glave

Mi smo lideri koji postupaju odvažno. Prihvatamo izazove sa kojima se naša industrija suočava kao naše sopstvene i podstičemo da poljoprivreda napreduje i cveta. 

Biti radoznao

Inoviramo neumorno. Ubrzavamo tempo inovacija kako bismo stvorili rešenja koja će omogućiti bogatu visokokvalitetnu hranu, sada i u budućnosti.  

Graditi zajedno

Rastemo radeći zajedno.Prihvatamo raznolikost i saradnju da bismo izgradili jednu kompaniju i širimo se putem sistema ishrane stvarajući zajedničke vrednosti.   

Biti čestit

Uvek radimo ono što je ispravno, održavajući visoke etičke standarde i sprovodeći poslovne aktivnosti bezbedno i transparentno.