Смернице о колачићима и сличним технологијама

Ревидирано 1.6.2019.

Колачићи омогућавају веб-серверу да пренесе податке на рачунар ради евиденције и у друге сврхе. Ми користимо колачиће и друге технологије да бисмо вам, између осталог, боље испоручивали прилагођене информације, да бисмо вам олакшали редован приступ локацији и њено коришћење и да бисмо вам пружили персонализован маркетинг. Ако не желите да се информације прикупљају коришћењем колачића, у већини прегледача постоји једноставна процедура која вам омогућава да одбијете коришћење колачића. Неке функције локације можда неће радити исправно ако одбијете да користите колачиће. Да бисте сазнали више о колачићима, посетите http://www.allaboutcookies.org/.

Ознаке у виду пиксела, веб монитори, прозирни GIF-ови или друге сличне технологије могу да се користе у вези са неким страницама локације и порукама е-поште у HTML формату да, између осталог, пратите радње корисника локације и прималаца е-поште, мерите успех Corteva маркетиншких кампања и сакупљате статистичке податке о коришћењу локације и стопама одзива.

ОГЛАШАВАЧИ ТРЕЋИХ СТРАНА

Corteva може да користи независне компаније за оглашавање да приказују огласе док сте на мрежи.

Имајте у виду да те компаније могу да користе информације о вашој посети овој локацији или апликацији и другим локацијама и апликацијама, на свим уређајима које користите, како би вам обезбедиле огласе о производима и услугама за које сте можда заинтересовани. Да би то учиниле, те компаније могу да поставе или препознају јединствене колачиће у вашем прегледачу (укључујући коришћењем ознака у виду пиксела). Ако желите више информација о овој пракси и да сазнате како да је откажете у стоним и мобилним прегледачима на уређају на којем приступате овим смерницама за колачиће, посетите локално удружење за дигитално оглашавање, као што су:

Ако се налазите у САД, можете преузети апликацију AppChoices на адреси www.aboutads.info/appchoices да бисте отказали опцију у мобилним апликацијама.

Жељене опције за колачиће

Корисници могу да откажу колачиће који нису неопходни за обезбеђење основне функционалности локације. Алатка за жељене опције колачића је омогућена за обраду жељених опција интернет оглашавања и праћења, али не обрађује сигнале „Немој да пратиш“. (Можете проверити да ли ваш прегледач има подешавања „Немој да пратиш“.) Када подесите жељене опције за колачиће, биће праћени одређени избори које сте направили. Упамтите да ако избришете колачиће или користите различит прегледач или рачунар, мораћете поново да подесите жељене опције за колачиће. Посетите алатку за жељене опције колачића да бисте приступили изборима за колачиће или их изменили.